stijlvol

Goed voorbereid je droomjurk uitzoeken

Van harte gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk! Nu gaat het plannen van je bruiloft beginnen, als eerste is de datum en de locatie erg belangrijk. Dit kan bepalend zijn voor het vinden van je trouwjurk! Het uitzoeken van je trouwjurk is toch iets anders dan het kopen van een nieuwe jeans en super spannend.

Een trouwjurk passen is een bijzonder moment! Bereid je voor op een dag vol met eerste indrukken, emoties en vreugde. Met wie kun je die momenten nu beter beleven dan met jouw eigen eigenschap! Wie neem je mee? Wie kan je steunen en je helpen met het maken van de juiste keuzes?

De meeste aanstaande bruiden kiezen voor het traditionele gezelschap bestaande uit de onderstaande personen:

Familie Jouw moeder zal je allergrootste fan zijn en het als een taak zien om haar dochter te laten stralen op haar mooiste dag!

Je schoonmoeder is naast jou één van de belangrijkste personen in het leven van je aanstaande man. Zij weet wat jouw geliefde geweldig bij je vindt staan en kan ervoor zorgen dat het pak (of misschien wel de jurk) van je aanstaande bij jouw jurk past.

Broer(s) of zus(sen), deel jij alles met je zus of broer? Dan staan zij uiteraard als één van de eerste klaar om met je mee te gaan! Wanneer het je allemaal teveel wordt, zijn zij de perfecte personen om je er doorheen te slepen en te vertellen wat je nodig hebt!

Vriendinnen Een trouwjurk passen is iets heel moois om te delen met je beste vriendinnen. Maak van het trouwjurken passen een gezellig uitje en wij weten het zeker: je vriendinnen zullen er een onvergetelijke dag van maken. Met hen om je heen heb je het perfecte team om je heen voor het maken van de juiste keuze! Van het verlovingsfeest tot je mooiste dag, jouw bruidsmeisjes zijn overal bij en zullen je op elk moment laten stralen!

Je kunt natuurlijk nog veel meer mensen meenemen, maar ons advies is en blijft: Als bride to be neem je de mensen mee die jíj wilt!

Wat ook heel belangrijk is om te weten: Je hoeft niks mee te nemen naar je pasafspraak, wij hebben hier (pas)schoenen die je aan mag. Huidskleurige lingerie (eventueel een corrigerende slip) aandoen is ook heel handig, voornamelijk bij het passen van strakke jurken. Maar onze stylistes hebben ook overal aan gedacht, van klemmetjes om het haar omhoog te doen, haaraccessoires, sluiers tot tissues en nog veel meer.

Van te voren kun je je al voorbereiden door onze collectie te bekijken en je favoriete trouwjurken op te slaan in een speciale galerij met trouwjurken. Neem deze dan mee naar je afspraak. Superhandig! Zo kun je aangeven wat je stijl is en wat je mooi vindt. Wij willen je ook altijd verrassen en zullen je ook iets anders laten passen, zodat jij zeker weet dat je alles hebt geprobeerd en daardoor ook gemakkelijker je keus kunt maken.

Het team van Bruidsmode Corale maakt er altijd weer een feestje van. We begeleiden en adviseren je graag in een ontspannen en relaxte sfeer !! Plan je afspraak als je enthousiast bent geworden.

Ook als je uit de omgeving van Ede, Barneveld, Amersfoort, Tiel, Arnhem of Utrecht komt ben je bij Bruidsmode Corale in Veenendaal aan het juiste adres! Mede door de centrale ligging in het midden van Nederland.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op! ❤