Veel gestelde vragen

Je bruiloft is de mooiste én waarschijnlijk de meest spannende dag van je leven! Bij Bruidsmode Corale in Veenendaal snappen wij dat als geen ander. Bekijk hieronder de veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

 • Moet ik een afspraak maken om bij jullie een bruidsjurk uit te komen zoeken?

  Je bent altijd van harte welkom, ook om spontaan langs te komen! Wij raden je echter wel aan een afspraak te maken zodat je zeker weet dat we speciaal voor jou en je gezelschap tijd reserveren, wij zorgen dat een verkoopster beschikbaar is om je aandacht en persoonlijk advies te geven.

 • Hoe lang van tevoren moet ik mijn bruidsjurk kopen?

  Wij raden je aan om ongeveer 10 tot 12 maanden voor je trouwdag bij ons langs te komen om een bruidsjurk uit te zoeken. De meeste bruidsleveranciers hanteren een levertijd van ongeveer 6 tot 7 maanden… Daarna moet je droomjurk ook nog perfect passend gemaakt worden in het atelier en dat heeft uiteraard ook nog tijd nodig.

 • Ik ga al snel trouwen, kan ik dan nog bij jullie terecht?

  Jazeker! Wij hebben bruidsjurken in verschillende maten in onze winkel in Veenendaal. We kunnen uit voorraad verkopen, je jurk wordt dan vermaakt door één van onze deskundige coupeuses in ons atelier. Tevens is het bijna altijd mogelijk om een spoedbestelling bij de leverancier te plaatsen. Als het nodig is kan je zelfs dezelfde dag nog trouwen. No worries.

 • Hebben jullie ook bruidsjurken voor een volslanke bruid?

  Jazeker! Voor de volslanke bruid met een maatje meer hebben wij een ruime keuze aan bruidsjurken. We hebben bruidsjurken in maat 46-56 ingekocht die je bij ons kunt komen passen.

  Neem een kijkje bij onze uitgebreide curves-collectie (onder andere: Bella van Amélie, Miss Emily van Très Chic en Jarice).

  De meeste merken leveren bovendien ook maatwerk in alle maten.

 • Wat kost een bruidsjurk bij jullie?

  Bij Bruidsmode Corale in Veenendaal verkopen wij bruidsjurken vanaf € 700,- tot ongeveer € 2700,-

  Tevens hebben we een ruime collectie bruidsjurken in onze sample sale-outlet, dit zijn jurken die we met hoge korting verkopen tegen zeer gunstige prijzen.

 • Hebben jullie ook een eigen atelier?

  Jazeker. Onze bruidsmodewinkel in Veenendaal heeft een vakkundig bruidsatelier met een ervaren bruidscoupeuses. Dit ruime atelier is gevestigd in de winkel, het is mogelijk om in overleg alle denkbare aanpassingen en veranderingen aan je bruidsjurk uit te laten voeren. De opgeleide coupeuses zijn zeer vakkundig en professioneel en kunnen je jurk perfect op maat maken voor je!

  Ken je zelf iemand die de jurk voor je op maat kan maken dan mag dat natuurlijk ook. Of als je liever je jurk door een atelier elders je jurk wilt laten vermaken dan hebben we een lijst met adressen van kledingateliers waar je terecht kunt.

 • Zijn jullie CBW erkend?

  Dat zijn wij zeker. Door deze algemene voorwaarden ben jij als klant goed beschermd.

  Alle regels die van belang zijn als je iets koopt zijn hierin opgenomen.

 • Een trouwjurk gekocht en hoe gaat het nu verder?

  Nadat je je droomjurk hebt gevonden volgen er nog twee afspraken.

  De eerste afspraak is een doorpasafspraak waarbij onze ervaren vakkundige coupeuse alles zorgvuldig en perfect afspelt.

  De tweede afspraak is de pas/afhaalafspraak. Dan is je jurk helemaal vermaakt en controleren wij of alles perfect zit. Verder geven wij nog wat tips en uitleg over hoe met je jurk om te gaan op je mooiste dag.

  Als alles perfect naar wens is, geven we je bruidsjurk in een speciale dichte bruidshoes mee.

  En ben je helemaal klaar voor je mooiste dag !!