Madi Lane trouwjurken

Madi Lane is een Australisch design-label. Dit geweldige merk staat bekend om haar romantische en moderne trouwjurken. De prachtige vloeiende ontwerpen zijn gemaakt van soepelvallende stoffen en bewerkt met mooie en bijzondere details. Van minimalistisch tot romantisch. Vanaf € 1665,00.

Madi Lane Bridal

Bruidsmode Corale is trots om het prachtige design-label Madi Lane te presenteren aan onze klanten. Het Australische merk staat bekend om haar romantische en moderne trouwjurken, gemaakt van soepelvallende stoffen en bewerkt met mooie en bijzondere details. Van minimalistisch tot romantisch, er is voor elke bruid een geschikte jurk te vinden.

De collectie van Madi Lane 

De collectie van Madi Lane is uniek en eigentijds. De jurken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen zoals zijde en kant en zijn afgewerkt met prachtige details zoals kraaltjes, kanten inzetstukken en steentjes. De ontwerpen zijn vloeiend en accentueren de vrouwelijke vormen. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische jurk of juist een romantische jurk met volants, bij Madi Lane is er voor elke bruid een geschikte jurk te vinden.

De kwaliteit van Madi Lane 

De jurken van Madi Lane zijn van hoge kwaliteit en worden met de grootste zorg gemaakt. Bij Bruidsmode Corale geloven we dat je op je trouwdag moet stralen in een jurk die perfect bij je past en waar je je comfortabel en mooi in voelt.

Bij Bruidsmode Corale hebben we een ruime selectie van de mooiste trouwjurken van Madi Lane. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken voor een persoonlijke pasafspraak, zodat we samen met jou kunnen zoeken naar jouw droomjurk.