Rosa Clará is een Spaanse designer. De labels die wij in huis hebben zijn Luna Novias, Adriana Alier en Alma Novia, deze labels kun je herkennen aan een romantische klassieke uitstraling met typisch Spaans kant. Van eenvoudige trouwjurken tot prinsessenjurken. Met een vrouwelijke stijl en met oog voor detail. Vanaf € 1350,00.

Rosa Clará

Rosa Clará is een bekende Spaanse designer die bekendstaat om haar romantische en klassieke bruidsjurken. Bij Bruidsmode Corale in Veenendaal zijn we trots op onze collectie van deze geweldige designer, met labels zoals Luna Novias, Adriana Alier en Alma Novia. Deze jurken zijn herkenbaar aan hun typisch Spaanse kanten details en vrouwelijke stijl.

De jurken van Adriana Alier, Alma Novia en Luna Novias variëren van eenvoudige, elegante stijlen tot prinsessenjurken met veel kanten details. Met oog voor detail en een prachtige pasvorm, bieden deze jurken iets voor elke bruid.

Onze prijzen beginnen bij €1350,00.

Luna Novias

Een van de populairste labels van Rosa Clará is Luna Novias. Deze jurken zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit stoffen en zijn ontworpen met een romantische en klassieke uitstraling. Met kanten details en een prachtige pasvorm, zijn deze jurken perfect voor de bruid die op zoek is naar iets speciaals.

Adriana Alier

Adriana Alier is een ander populaire label van Rosa Clará. Deze jurken zijn gemaakt met de beste stoffen en zijn ontworpen met een moderne twist op de klassieke bruidsjurk. Met subtiele kanten details en een prachtige pasvorm, zijn deze jurken perfect voor de bruid die op zoek is naar iets unieks.

Alma Novia

Alma Novia is het derde label van Rosa Clará dat wij aanbieden bij Bruidsmode Corale. Deze jurken zijn ontworpen met een prachtige kanten details en een vrouwelijke stijl. Perfect voor de bruid die op zoek is naar iets traditioneels met een moderne touch.

In conclusie, Rosa Clará is een geweldige designer met een prachtige collectie bruidsjurken. Bij Bruidsmode Corale in Veenendaal bieden wij een prachtige selectie van de labels Luna Novias, Adriana Alier en Alma Novia. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige of een prinsessenjurk, bij ons zit u zeker goed. Onze prijzen beginnen bij €1350,00. Bezoek onze winkel in Veenendaal of maak een afspraak met ons voor meer informatie.