Het Italiaanse merk Monica Loretti werkt samen met Angela Bianca en Daniela Di Marino. De verfijnde ontwerpen kenmerken zich volgens Italiaanse tradities. Het zijn betaalbare bruidsjurken met een perfecte pasvorm. Uitgebreide collectie in diverse stijlen voor de moderne en vrouwelijke bruid. Vanaf € 895,00.

Monica Loretti 

Bij Bruidsmode Corale in Veenendaal vindt u de meest elegante en verfijnde trouwjurken van het Italiaanse merk Monica Loretti. In samenwerking met Angela Bianca en Daniela Di Marino, creëert Monica Loretti de meest verbluffende en betaalbare trouwjurken, perfect afgestemd op de moderne en vrouwelijke bruid van vandaag. Bruidsmode Corale is er trots op de verfijnde ontwerpen van Monica Loretti aan te bieden, die zich kenmerken volgens Italiaanse tradities. Het resultaat is een collectie vol kwaliteit en vakmanschap, die elke bruid in staat stelt om haar dromen waar te maken. Van elegant en klassiek tot opvallend en trendy, Monica Loretti biedt een uitgebreide collectie bruidsjurken in verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige en tijdloze jurk of iets wat echt opvalt, Monica Loretti heeft het.

 

Het perfecte silhouet.

Een trouwjurk moet niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel zijn en een perfecte pasvorm hebben. Dat is precies wat Monica Loretti biedt. Met de nadruk op de perfecte pasvorm, wordt elke bruid geholpen om het beste uit haar figuur te halen. Of je nu een slanke of vollere figuur hebt, Monica Loretti zorgt ervoor dat je er prachtig uitziet op je grote dag.

 

Een jurk voor elke stijl.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke, elegante jurk of iets wat echt opvalt, Monica Loretti biedt iets voor elke bruid. De collectie is ontworpen met verschillende stijlen in gedachten, zodat er voor elke bruid iets is. Of je nu op zoek bent naar een strak en modern silhouet of iets wat vol is van romantiek en charme, Monica Loretti heeft het.

 

Betaalbare luxe.

Met prijzen die variëren van € 895,00, biedt Monica Loretti betaalbare luxe voor elke bruid. Je hoeft niet te bezuinigen op kwaliteit en stijl om binnen je budget te blijven. Bruidsmode Corale is er trots op deze verfijnde ontwerpen aan te bieden en we zijn er zeker van dat je verliefd zult worden op de prachtige bruidsjurken van Monica Loretti.

 

Conclusie.

Bruidsmode Corale is de juiste plek voor de moderne en vrouwelijke bruid die op zoek is naar een verfijnde en betaalbare trouwjurk. De collectie van Monica Loretti is ontworpen met de Italiaanse tradities in gedachten en biedt een uitgebreide keuze aan verschillende stijlen, waaronder elegant en klassiek tot opvallend en trendy. Met nadruk op de perfecte pasvorm, is elke bruid verzekerd van een comfortabele en flatterende jurk op haar grote dag. Bij Bruidsmode Corale vindt u de mooiste en meest betaalbare trouwjurken van Monica Loretti, waaronder u zeker verliefd zult worden. Bezoek onze winkel in Veenendaal en ontdek deze prachtige collectie vandaag nog!

Maak nu een afspraak bij ons in Veenendaal! En samen zoeken wij de perfecte trouwjurk voor jou.