Trouwjurken Trends 2024: De Top 8 Trends

Trouwen is een van de meest bijzondere momenten in het leven. Het kiezen van de perfecte trouwjurk is daarbij essentieel. Elk jaar zien we nieuwe trends opduiken in de wereld van bruidsmode. Bij Bruidsmode Corale in Veenendaal zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Hieronder delen we de top 8 trouwjurken trends voor 2024.

Elk jaar bezoeken wij met ons toegewijde team diverse beurzen en gaan we op inkoop. We spotten de nieuwste trends zodat we deze aan onze bruiden kunnen presenteren. Voor 2024 hebben we een gevarieerde collectie samengesteld die geschikt is voor elke bruid en in elke maat.

Trend 1: Less is More

Minimalistische Elegantie

De “less is more” trend wint aan populariteit. Deze trouwjurken zijn vaak minimalistisch en hebben weinig tot geen kant en versieringen. Ze zijn gemaakt van luxe stoffen zoals crêpe, satijn of chiffon en hebben een tijdloze uitstraling. Bijpassende sluiers met pareltjes en steentjes maken de look compleet.

Trend 2: Hoge Kanten Halslijn

Elegante Uitstraling

De hoge kanten halslijn biedt een elegante uitstraling die veel bruiden aanspreekt. Deze halslijn kan variëren van eenvoudig tot een kanten illusie en past zowel bij een A-lijn als een strakker silhouet.

Trend 3: Twee Looks in Één

Flexibiliteit en Stijl

Een opkomende trend is de trouwjurk die twee verschillende looks biedt. Dit wordt vaak bereikt met afneembare onderdelen zoals rokken, mouwen of capes. Het biedt bruiden de mogelijkheid om tijdens verschillende delen van de bruiloft van stijl te veranderen.

Trend 4: Lange Mouwen

Tijdloze Elegantie

Lange mouwen bieden een stijlvolle en elegante look. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, zoals kant, transparant en met borduursels. Ballonmouwen geven de jurk een extra accent en zijn geschikt voor alle seizoenen.

Trend 5: Bloemen Kant

Romantische Details

Trouwjurken met bloemen kant zijn een ware blikvanger. Ze variëren van extravagante patronen tot fijne details en zijn perfect voor de bruid die op zoek is naar iets opvallends.

Trend 6: Off-Shoulder of Bardot Lijn

Romantische Uitstraling

De off-shoulder look is een populaire keuze en geeft de bruid een zachte, vrouwelijke uitstraling. Deze trend is verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot minimalistisch.

Trend 7: Klassiek

Tijdloos met een Moderne Twist

De klassieke trend is perfect voor de bruid die op zoek is naar een tijdloze, maar toch moderne uitstraling. Deze jurken zijn vaak gemaakt van luxe materialen en hebben moderne details zoals strikken en overrokken.

Trend 8: De Split

Een Vleugje Sensatie

Bruidsjurken met een split zijn populair en voegen een spannend element toe aan de jurk. Of het nu een subtiele split is of een opvallende, het voegt altijd iets speciaals toe.

Jouw Perfecte Trouwjurk hebben we bij Bruidsmode Corale

Bij Bruidsmode Corale in Veenendaal hebben we een breed scala aan trouwjurken die passen bij de trends van 2024. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks, moderns of een combinatie van beide, we hebben de perfecte jurk voor jou. Bezoek ons en ontdek jouw droomjurk!