Abby Waits

ABBY WAITS is een mooi resultaat van het creatieve brein van de Zweedse designer Louice Hedin. Haar passie en ideeën komen van bruiden van over de hele wereld. Met als adembenemend resultaat de schitterende en vrouwelijke collectie van ABBY WAITS. Gemaakt van de mooiste materialen. Vanaf € 2000,00.

ABBY WAITS

ABBY WAITS is een mooi resultaat van het creatieve brein van de Zweedse designer Louice Hedin. Haar passie en ideeën komen van bruiden van over de hele wereld. Met als adembenemend resultaat de schitterende en vrouwelijke collectie van ABBY WAITS.

ABBY WAITS

Bruidsmode Corale is trots om het prachtige design-label ABBY WAITS als één van de weinigen in Nederland te presenteren aan onze klanten. Het nieuwe en moderene merk is gemaakt van soepelvallende stoffen en bewerkt met mooie en bijzondere details. Van minimalistisch tot romantisch en elegant.

De collectie van ABBY WAITS 

De collectie van ABBY WAITS is uniek en eigentijds. De jurken zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen zoals zijde en kant en zijn afgewerkt met prachtige details zoals kraaltjes, kanten inzetstukken en steentjes. De ontwerpen zijn vloeiend en accentueren de vrouwelijke vormen. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische jurk of juist een romantische jurk met volants, bij ABBY WAITS is er voor elke bruid een geschikte jurk te vinden.

De prijzen van ABBY WAITS 

De jurken van ABBY WAITS zijn van hoge kwaliteit en worden met de grootste zorg gemaakt. Dit maakt dat de prijzen van de jurken vanaf € 2000,00 beginnen. Bij Bruidsmode Corale hebben we een selectie van de mooiste trouwjurken van ABBY WAITS. Voor de moderne bruid die zich wil onderscheiden. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken voor een persoonlijke pasafspraak, zodat we samen met jou kunnen zoeken naar jouw droomjurk.