Ben je op zoek naar een bruidsjurk nabij Veenendaal?

Dan ben je bij Bruidsmode Corale Veenendaal aan het juiste adres. In onze bruidswinkel in de buurt van Veenendaal vindt je de mooiste en meest recente bruidsjurken van de nieuwste collecties. We hebben betaalbare bruidsmode in diverse maten en stijlen, zodat het voor iedereen mogelijk is om met een droomjurk het JA-woord te geven.

Dankzij onze ruime collectie hebben wij een trouwjurk voor iedere bruid. Ook de curves bruid met een maatje meer kan bij ons goed slagen door onze uitgebreide curves-collectie. Van minimalistisch tot klassiek. Woon je in de buurt van Veenendaal kom dan naar onze sfeervolle bruidswinkel. We hebben een eigen atelier met ervaren en deskundige coupeuses.

Waarom ga je voor je trouwjurk naar Bruidsmode Corale?

In onze prachtige winkel in de buurt van Veenendaal verkopen wij de volgende merken Abby Waits, MadiLane, Ellis Bridal , Maggie Sottero, Rosa Clará, Luna Novias, Alma Novia, Adriana Alier, Mori Lee, Ronald Joyce, Amelie, Monica Loretti, Angela Bianca, Très Chic . Ook de mooiste bruidsaccessoires vindt je bij ons van Poirier, Bianco Evento en Viva Jewellerey.

Ga je trouwen en wil je graag bruidsjurken passen? Je bent van harte welkom bij Bruidsmode Corale in Veenendaal!

Onze ervaren stylistes luisteren naar je wensen en adviseren je graag in een ontspannen sfeer bij het vinden van je trouwjurk. Maak vrijbijvend je pasafspraak bij Bruidsmode Corale, in de buurt van Veenendaal.