Ben je op zoek naar een bruidsjurk nabij Schoonhoven?

Dan ben je bij Bruidsmode Corale Schoonhoven aan het juiste adres. In onze bruidswinkel in de buurt van Schoonhoven vindt je de mooiste en meest recente bruidsjurken van de nieuwste collecties. We hebben betaalbare bruidsmode in diverse maten en stijlen, zodat het voor iedereen mogelijk is om met een droomjurk het JA-woord te geven.

Dankzij onze ruime collectie hebben wij in onze bruidsspeciaalzaak nabij Schoonhoven een trouwjurk voor iedere bruid. Ook de curves bruid met een maatje meer kan bij ons goed slagen door onze uitgebreide curves-collectie. Van minimalistisch tot klassiek. Woon je in de buurt van Schoonhoven kom dan naar onze sfeervolle bruidswinkel. We hebben een eigen atelier met ervaren en deskundige coupeuses, gevestigd in onze bruidswinkel nabij Schoonhoven.

Bij onze winkel in de buurt van Nijmegen koop je de volgende merken Enzoani, MadiLane, Monica Loretti, Angela Bianca, Rosa Clara, Luna Novias, Alma Novia, Adriana Alier, Mori Lee, Ronald Joyce, Amelie, Tres Chic ook bruids accessoires vindt je bij ons van Poirier, Bianco Evento en Viva Jewellery.

Ga je trouwen en wil je graag bruidsjurken passen in de regio van Schoonhoven? Je bent van harte welkom bij Bruidsmode Corale.

Onze ervaren stylistes luisteren naar je wensen en adviseren je graag in een ontspannen sfeer bij het vinden van je trouwjurk. Maak vrijblijvend een afspraak bij Bruidsmode Corale, in de buurt van Schoonhoven.