Ben je op zoek naar een trouwjurk in de buurt Arnhem?

Dan ben je bij Bruidsmode Corale Arnhem aan het juiste adres. In onze bruidswinkel in de buurt van Arnhem vindt je de mooiste en meest recente bruidsjurken van de nieuwste collecties. We hebben betaalbare bruidsmode in diverse maten en stijlen, zodat het voor iedereen mogelijk is om met een droomjurk het JA-woord te geven.

Dankzij onze ruime collectie hebben wij een trouwjurk voor iedere bruid die in de buurt van Arnhem woont. Ook de volslanke bruid met een maatje meer kan bij ons goed slagen door onze uitgebreide curves-collectie. Van minimalistisch tot klassiek. Woon je in de buurt van Arnhem kom dan naar onze sfeervolle bruidswinkel. We hebben een eigen vermaakatelier met ervaren en deskundige coupeuses.

Waarom ga je voor je droomjurk naar Bruidsmode Corale?

In onze mooie bruidswinkel in de buurt van Arnhem verkopen wij de volgende merken Enzoani, MadiLane, Monica Loretti, Angela Bianca, Rosa Clará, Luna Novias, Alma Novia, Adriana Alier, Mori Lee, Ronald Joyce, Amelie, Très Chic ook bruidsaccessoires vindt je bij ons van Poirier, Bianco Evento en Viva Jewellrey.

Ga je trouwen en wil je graag bruidsjurken passen in de regio van Arnhem? Je bent van harte welkom bij Bruidsmode Corale, nabij Arnhem.

Onze ervaren verkoopsters luisteren naar je wensen en adviseren je graag in een ontspannen sfeer bij het vinden van je trouwjurk. Maak vrijblijvend een afspraak bij Bruidsmode Corale, in de buurt van Arnhem.