Op je trouwjurk besparen

Enkele tips voor een goedkope trouwjurk 

Een trouwjurk is waarschijnlijk één van de duurste kledingstukken die je ooit zult kopen. Maar wat als je niet zoveel wilt uitgeven aan jouw jurk, en toch een prachtige look wilt hebben op jouw grote dag? Hier zijn belangrijke tips om jou te helpen een goedkope trouwjurk te vinden voor je mooiste dag.

Begin op tijd met zoeken

Begin zo vroeg mogelijk met het zoeken naar een trouwjurk, want dit geeft je de tijd om prijzen te vergelijken en de beste deals te vinden. Zoek minimaal negen maanden van tevoren, zodat je genoeg tijd hebt om de perfecte trouwjurk te vinden.

Zoek naar sample sales

Sample sales zijn een geweldige manier om designer trouwjurken te vinden voor een fractie van de prijs. Houd de websites en social media-accounts van bruidswinkels in de gaten voor aankondigingen van sample sales, of vraag hen of zij dit soort sales organiseren.

Wat is sample sale

Jurken in de Sample Sale zijn jurken in de winkel die niet besteld worden. Je koopt direct de jurk die je past en die jurk moet dan nog op maat gemaakt worden in het atelier.

Waarom sample sale

Winkels doen jurken in de uitverkoop ook wel outlet of sample sale genoemd als deze bijvoorbeeld van een vorige collectie zijn. Deze jurken worden niet meer besteld en gaan uit de collectie. Door jurken uit voorraad te verkopen komt er ruimte vrij voor nieuwe jurken en nieuwe collectie.

Shop tijdens de uitverkoop

Bruidswinkels houden vaak uitverkoop aan het einde van het trouwseizoen. Profiteer hiervan en shop jouw trouwjurk tijdens de uitverkoop. Zo kun je flink besparen op de kosten.

Koop in je eigen woonplaats of directe omgeving

Door in je nabije omgeving te shoppen ben je minder afstand aan het reizen. Houdt er rekening mee dat je gemiddeld nog minimaal twee keer terug moet om je jurk af te laten spelden, te passen en op te halen.

Koop in een bruidswinkel met eigen atelier

Door de Sample Sale oftewel outlet in de gaten te houden. Kun je tegen gunstige prijzen met hoge kortingen een mooie trouwjurk kopen. Let er wel op dat er altijd nog vermaakkosten bijkomen. Koop in een bruidswinkel met eigen atelier!

 

Gebruik deze tips om te besparen op jouw trouwjurk in 2023. Het vinden van de perfecte jurk hoeft niet duur te zijn. Bovenstaande tips kunnen je helpen om de kosten te verlagen en toch te stralen op jouw grote dag. Vergeet niet om Bruidsmode Corale te checken voor onze sample sale en mooie aanbiedingen voor jouw droomjurk. Onze ruime winkel in Veenendaal is modern en warm ingericht, en wij staan altijd voor je klaar om je te helpen jouw perfecte trouwjurk te vinden. Maak een afspraak en kom gezellig langs! Ook als je uit Ede, Barneveld, Amersfoort, Tiel, Arnhem of Utrecht en omgeving komt ben je bij Bruidsmode Corale in Veenendaal aan het juiste adres! Mede door de centrale ligging in het midden van Nederland.